Wednesday, August 13, 2008

fikiran kusut^,,,^

kacau betul,,,ari rabu ari yg paling scary bg aku,,sebab ad subjek math statistik..
ak pening betul ngan math..huh,,,
pn sabariah selalu je pgl nama utk bg jawapan math,tp ak x penah le kena lagi,,nasib baik,,,sedangkan time tuww ak terkial2 nak buat..seydehh seyhh,,,
ak bukan tak suke math..subjek favourite time sekolah dulu,,sebab dah lama ak tinggalkan subjek tuw..tu yg wat ak lemah ajew,,,,hu3,,kicewe,,,
sat gy ak ad kelas math..kat teater 2,,hurmm,,rase malas je nak g..tension r kelas tuw,,sem ni mmg sem tension kowt,,but i prefer not to think too much...mcm kate sorang kawan ak...jangan piki sangat pasal tu,,thanx pd die,,owez bg nasihat yg berguna kat ak,,walaupun baru kenal,,tp mcm dah kawan lama jew,,,,
ehh ak pelik jugak ngan blog ak ni??nape x bole antar komen ekk.,tah cemne setting nya,,maleh ak,,tgok r nti ak try ubah balik setting die,,
okay r ak nak g jupe pn rozana jap,,,P.A kesayangan ak tuww,,,

1 comment:

Tiara said...

Takde orang nak comment ke blog ni?
Aku sorang jek.

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥