Sunday, August 17, 2008

jalan jalan di bp mall

hi4,,,,dah cuti mid year,,besh je,,xde tension dengan kuliah,,tp bnyk aje asgmen n test,,hurmmmm,,,,kene struggle gak,,cuti ni yaya n tiara dtg ito,,lepak2,,,yaya dtg sebab ad majlis dekan n nak amik jubah,,arini kitaorg g jalan bp mall,,nak g summit borink..ak pon plan nak g bp mall..sampai je bp mall ak g amik wit kat eon bank,,dah tu kitaorg g makan kat food court kat tingkat atas sekali,,ak makan yee mee hot plate,,n teh ais limau,,,tp kurang ais lolxx,,,dah abis makan kitaorg jalan2 kat first lady,,tgok baju kurung kat situ,,cantik je,,nti nak beli utk konvo,,,,hi5,,pas tu g pasific,,ak nak cari sabun mandi...ubat gigi..lotion,,berus gigi,,,n biskut kaka,,time nak bayar,,x nak lama pulak,,beratur panjang giler,,,penat ak tgu..,yaya sempat g toilet lg,,dah tu ak g kedai baju,,,ad sale tu,,murah betol,,ape lg ak kaut satu baju,,ngan harga yg agak berpatutan,,baju tu atas pilihan yaya jugak,,ak pon bayar arga baju tuw,,ngeh ngeh,,mcm2 kedai kami masuk...tp juz tgok2 je,,x shopping sgt pon..kol 8.30 malam kitaorg pon blah dr bp mall tuw,,after dat,,,kami g lepak kedai makan mega kat sebelah welwed,,ak makan ABC,,besh betol,,tercapai hasrat ak nak makan ABC,,suke suke,,,dah abis makan kami pon balik dengan penoh kekenyangan dan kegembiraan,,,,BESHNYE HARI ITU,,,

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥