Saturday, August 9, 2008

pindah umah

monink...time ak tulis blog ni ,,ak baru je balik dr koko,,hurmm sementara tgu jijah yg x abis koko agy...ak lepak lab jap..huh..ni nak citer,,semalam ak pindah perwira,,agak sedey jugak..before diz ak duk umah sewa..dengan nenek and anak dia,,kak anom..(tuan rumah sewa tuw)..x dpt lg rasa susasana kampung..hu7..sedey beb..yer la kalo duk perwira..macam dalam penjara...aje..rasanya..dah lah wireless kat perwira tu lembap mcm siput..kak ani yg tlg antarkan aku kat perwira..thanx to her..banayk jugak barang ak dibandingkan dgn barang jijah..(barang ak mmg selalu bnyk drpd org lain..tah ape mende ak bawak)...dalam pukol 10 lebih kitaorg gerak ke perwira,,pas tu angkat2 barang sume..dr kereta kak ani..penat giler,,dah lah tingkat 4..kicewe betul..letih giler semalam...turun 1 kg berat aku...dah abis angkat barang sume tu...kitaorg g makan..ak,,,kak ani..n jijah...dekat selera DJ,,besh giler makan kat situ..ak makan..mee hailam n teh ais..(becuz terlalu haus,,ak telah melanggar pantang iaitu minum ais),,dah abis makan..kak ani antar balik g perwira..berpisah lah ngan die...sedey,,ak ngan kak ani dah kamcing giler..tetibe kene berpisah..ho8...die dah mcm akak aku,,n bermulah lah acara kemas mengemas barang2 yg ak dah angkat td..rumet ak ikin..muda lg dr aku..20 x silap..(muda setahun),,masa ak sampai tu,,die dah tido..tp die x tido pon kat bilik..die tido bilik depan..mayB die nak bg ak ruang utk kemas barang..bilik tu kecik sgt..cukup muat je sume barang..makan masa lama jugak ak berkemas aritu..kemas baju..buku..meja..penat lolx jugak..dah siap sume..ak pon buat kije cikit,,siapkan lab grafik..ari selasa dah kene antar..so ak x nak r wat kije last minute,,cukuplah time diploma dulu ak selalu wat kije last minute,,ak x nak ulang kesilapan lama..dalam kol 5 barulah mata ak ni rasa ngantuk...slow2 ak g bilik...tido....bangun2 dah kol 6.30 pagi,,mandi2 n siap2 nak g koko,,,huh,,,ari pertama ak tido perwira...okaylah...arini ak g umah nenek...nenek suh temankan..sebab kak ani balik kampung,,kak teh pulak x balik dr perak lg..cian pulak nenek n kak anom berdua je,,,pepon ak arap ak akan bahgia kat mn2 ak berada,,umah nenek ke perwira ke..tp mayB suasana kat sana ad cikit lain lolxx,,,,xpe lah yg penting matlamat ak sambung ito..nak belaja n nak tebus balik kesilapan time dip dulu..n yg penting ak tahu kemampuan aku..ak akan wat yg terbaik,,sebaik mungkin n lebih baik dr org yg pretend die tu da besh...ho5...

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥