Friday, August 8, 2008

^^,,^^ptptn officer is a bitch@@

Sungguh aku amat menyampah dengan pegawai ptptn yg datang kat uthm semalam,,bodoh,,xde otak ke ape?dorang ingat kita ni banyak masa sangat nak mengadap muka dorang yang moody tah ape2 tuww,,senang2 je suruh org beli stem hasil yang baru,,ingat stem tu seposen dua ke,,kalo satu xpe lagi..ni sampai dua..salah ke ak matikan stem kat lhdn tuw??xde pulak peraturan yang ak baca mende tu salah,,ptptn ni mmg buaya,,nak bagi org pinjam wit pon banyak cekadak,,ak pon x ingin lolxx,,terpaksa aje ni,,kalo ak sempat apply kpt a.k.a kpm...ak x pandang ptptn ni,,dah la kena bayar bunga,,dividen,,tah macam2 lg...Kalo kpm x yah bayar,,pas tu nti pas abis stady,,,kite akan dipostingkan sebagai pengajar,,mcm besh!!!(sambil memikir),,Yang ak bengang sangat2 ngan akak specky,,mata seakan mata lembu,,macam nak tersembul je bijik mata pompoan tuww...perasan bagus,,perasan lawa...hampeh je ak tengok,,ak rase banyak student bengang ngan pegawai2 ptptn tuww semalam,,xde mesra pelanggan langsung dengan customer..masam mencuka,,kalah cuka,,yg pompoan berlagak bagus,,but da guyzz pulak okay je,,x kesian ke kat student yg ade kelas,,beratur panjang,,mengalahkan tren keretapi,,menunggu,,sekurang2nye hadiahkanlah kitaorg student ni dgn senyuman...hampeh,,hampeh,,akan ak ingat muka akak yg berlagak gile tuw,,,layan manusia mcm layan binatang,,otak binatang lg pandai dr otakl dorang,,,otak cacing@,,@
BODOHHHHH


No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥