Thursday, October 30, 2008

•=»‡«=•-TIPU KANAN TIPU KIRI•=»‡«=•-

saksikan TIPU KANAN TIPU KIRI di pawagam berhampiran
Rudy (CHIRISTIAN SUGIONO), seorang jejaka kacak dan tampan, memiliki segalanya termasuk seorang isteri yang jelita, Wulan. Wulan (TITI KAMAL) seorang penyanyi terkenal di Indonesia dan seluruh Asia. Malangnya, di dalam syarat-syarat kontrak Wulan dengan syarikat rakamannya, dia tidak dibenarkan berkahwin.


Untuk menyembunyikan perkahwinan mereka, Rudy dan Wulan berpindah ke Malaysia. Apabila semua gadis di pejabat barunya terpikat dengan Rudy, Rudy dengan tidak sengaja berkata yang dia sudah beristeri. Remo (HANS ISAAC), boss Rudy yang cerewet bersama isterinya, Lina (CATHERINE WILSON), yang suka jaga tepi kain orang ingin bertemu isteri Rudy. Mereka menjemput Rudy bersama isterinya ke satu majlis. Akhirnya Rudy tidak dapat mengelak dari menghadiri majlis tersebut.


Dengan bantuan rakan kerjanya Mr. Fix (AZWAN ALI), Rudy ‘menyewa’ seorang penari dan penyanyi yang baru mencari tapak untuk menonjolkan dirinya, Sarah (NATASHA HUDON) untuk berlakon sebagai isterinya buat satu malam. Tidak lama kemudian, Rudy terperangkap dalam jerat penipuan di mana dia terpaksa menyorokkan kebenaran dari semua orang dalam hidupnya. Terjadilah kekeliruan, suasana kelam-kabut dan situasi lucu.

mcm besh je!!!

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥