Thursday, November 6, 2008

@_____@pegi jahanam dengan F4-02

hurmm,,makin ari makin nyampah ak ngan budak2 umah tu..lagi2 geng komplot kat bilik A,,budget bagus,,budget cun,,budget bnyk duit,,budget pandai..tp x pon..dpt sponsor pakwe,,boley la hp sampai 3..lepas tu nak berlagak..tah ape2,,"weyh korang bawak x handset masuk dlm dewan exam?malas r ak nak bawak masuk..sampai 3 ni haa"..perghhh ayat die..padahal nak menunjuk,,kalo bab perli2 mmg budak2 komplot tu pakar..dorang je yg betol..kita x kaco die...die yg sibok2 nak amik tahu pasal kita...hypokrit betol,,balik2 topik pakwe..balik2 topik makeup,,xde topik lain ke,,merepek ap ke jadahnya,,time maghrib semayang..ni tidak..cite ngarut2..tah yg bukan2...tak reti2 nak tunaikan perintah Allah..sedey ak kekadang ngan dorang suma..langsung x penak bukak kain sejadah..x penah pakai kain telekong..dorang ingat umah ni umah kafir..makin seram kalo lama2 duduk situ..yang diaorg pandai...duk menggatal ngan laki..ngan pakwe,,lagi2 bab ngikis duit org..lagi la pandai...tension betol tengok perangai dorang yang langsung x hormatkan kita time belaja..time solat..kat umah sendiri boley la buat camtu..ni asrama..duk ramai2..x faham2 lagi..yang sorang tu umo dah tua..paling tua kat umah..tp perangai langsung x matang..x berpiki..kebudak2kan..dulu time putos ngan pakwe lama terkinja2 nak bunuh diri..tah ikot ajaran agama ap lah die..nangis2 mcm hantu raya..x sampai seminggu dah dpt pakwe baru..pas tu tergedix sana tergedix sini..kata chenta sejati ngan pakwe lama..tp cepat pulak ye ad pakwe baru..bagosla tuh..amalan yg disuruh..xde pakwe x boley idop agaknya..yer la xde sape nak sponsor die.."weyh pakwe baru ak tu keja..x nak ak yang belaja..susah beb"..ye la susah die nak ngikis duit laki tu kalo belaja lg,,mata duitan betol..tah sape yg ngajo die camtu.."ak cantik tak??"..nak termuntah ak dengo soklan camtu..ap die ingat die model..model security guard adlah..24 jam kunci rumah..tah ap yg ad kat blok F tingkat plg atas tu..rajin pulak ye pencuri nak panjat2 atas,,,yg sorang lg tu hidop die kat dunia cuma ad pakwe dia je..mn2 cita pasal pakwe..kat umah pakwe..kat luar rumah pakwe..budget bagus..sume keja die nak buat..tp hasilnya xde lah bagus mn pon..nasib die je baik..kalo bab2 agama..pandai die nak memperlekehkan.."weyhh korang jgn terkejut kalo ak kejot korang sume..semayang subuh jemaah""ak azankan"..huisyhh pandai betol bercakap..bangun pagi pon susah..lagikan nak subuh...cakap pakai mulut tp x berpiki dgn otak..itu namanya BENGAP!!!rumet ak pulak rupe2 nya x boley dipercayai..ap yg ak cita kat die..die cite balik kat org,,,dasar mulot itik..pinjam barang orang sampai abis..pas tu x reti2 nak pulang balik..pinjam duit..pinjam ****.pinjam kalkulator ak sampai rosak..konon2 bnyk duit..tp berlagak je tu..xde pon duitnya...pegi jahanamlah sama dorang bertiga tu..ak pon x lama lg nak berambos dr rumah tu..x ingin ak duduk lama2 kat situ...dorang tu dahlah songsang..perangai mengalahkan setan..suara mengalahkan mikrofon..gelak mengalahkan pontianak...karang x pasal2,,sebabkan dorang satu umah jd mangsa...bergembiralah ye dgn amalan2 korang tu..semoga korang diberkati selalu,,hu2..dahlah ak tgh final..abis ilmu ak cita pasal budak2 x bertamadun ni ha...

PEGI JAHANAM SAMA MAS..SHIDA..IKIN...
geng komplot yang suka menyibok..budget bagus..
ingatlah korang
kenikmatan di dunia hanya sementara
yang kekal cuma di AKHIRAT...
AMIN..

kpd sume bloggers ak arap korang boley amik iktibar dr cerita di atas,,kita x boley mudah percaya pd org..kulit sama jenis..hati lain2..x semua kawan itu indah..kawan suka hanya sementara..kawan duka susah nak cari..
dorang ingat ap yg kita buat Allah tak tgok..
sesungguhnya Allah itu MAHA MENGETAHUI DAN MAHA ADIL

7 comments:

eazaria said...

agak emosional tuan hamba ari ini..
tapi takper...aku suker...
hahahahahha

ciwomuzi said...

memang..mesti emosional!!!

Tiara said...

Bapak hampeh housemate ko!
Sehampeh-hampehnya. Blah lah lu!
Hoho~

pijah said...

erkh..erin dah tahap sebot nama. takot.......................

yaaya said...

eryn dh berubah rupa...
tatott.....

MINIMALIS said...

wei nk knal dgn 2 org jek..muka yg mcm makguard..ak xmau...

mcm best jek...bt teman sosial besh nie...

putra_setia said...

ermm.. erin erin.. ko ni mesti je ada yang x kena erk ngn housemate ko.. mcm2 masalah.. apa 2 pun korang try la berdamai.. x kesah lah apa jua pun.. bawa lah berbincang dan nasihat menasihatilah antara satu sama lain..

p/s: ko x takut ke diorg baca blog ni weh...

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥