Saturday, November 14, 2009

×Belog Kembali Public Seperti Biasa×

Yupp!!Sumpah tak tipo..Saye kembali meng'PUBLICKAN' belog chenta hati saye untuk tatapan U.Bukan lagi 18 SX..SG atau unsur3 negatip yg lain.
AMARAN!!
Kalo tak suke nak bc belog ini atau rase ade unsur3 yg menyakitkan hati.
Sile-sile lah BERAMBOS."Get Out" kate orang putey.
Isyykk,,Kejamnye!!!
(Sebab saye rase ad alien3 yg berkepala 5,cube mendengki)
Ade saye kisah!!!Sukati saye la nak tulis ape pon dalam belog ni,,

Before dat,saye juga telah menukar header dan background belog ini.Busan dgn warna Pink yg agak Girly,Hijau menjadi pilihan..
Angan2 saye nak jadikan belog ini mcm website.Ade menu3 yg boley link kan FaceBuk,My Space,Frenster and Tagged saye kat atas,Tp sume tu dalam proses pembelajaran.Sedang MENG-explore- segala mcm coding di Internet.

A'ah da ngantok.Besok kene carik rezeki.Leher da mule sengal.
-FIN-
belog dulu


belog sekarang

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥