Friday, January 29, 2010

Mane saye pegi hari ini??

Express..Sume mende nak express sekrg..tp saye maseh bulih bersosial dgn blogging dan FB..Ngeee~~Itulah saye,,Tak sempat nak ngedate belog.Sistem taksiap lg.entah bilenye nak siap..Bengang sangat sebab proses kemaskini penyakit dalam sistem.tak dapat nak uat..Rase nak hantok3 kepala ni.Napelah ilmu programming sikit sangat!!!



Juzt saye nak menceritekan ke mane saye mengilang arini??Biaselah..bile minda bergelora,jiwa kelabu..shoping la jawabnye.Saye and rakan3-Acu,Jijah and Gee bejalan3 ke Ayer Hitam..Sudah semestinye kami nak mencari bantal bushuk and bear-bear.
Dgn menaiki bus Cause Way Link dgn tambang RM1.40/kepala,kami menuju ke destinasi.Lebey kurang kol 11 pg,kami sampai ke destinasi.Bejalan3,bertangkap2 gamba,bergedik2,kami menyiasat semua kedai3 bantal yg ade.

Dalam 3-4 jam bejalan,masing3 puas hati.,Cuma bantal Lady Bird je,saye x dpt nak cari;(..Takpelah nti saye ajak gule3 getah temankan saye pegi sane semule..(Yeaaa3x<---*****)
Sebelom balik,kami singgah di gerai Cendol Sagu Rumbia utk pekena ABC kat sane.Al-maklumlah masing3 da leteh giler.,
Apepon saye hepi arini,Sebab saye dapat kawan baru->Cici dan Sebai-Sebai..(nama kedua-dua anak patungan saye,Welcome home dear).

p/s->Pada gule3 hati saye.Saye maseh mengutamakan awak,walaupun saye da ade kawan baru.,Jgn pulak awk nak jeles dgn mereka2 di atas.OK!!

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥