Sunday, February 7, 2010

baik=berpada-pada

!#$#$#$..
Rase nak mencarut+pecahkan cermin+tumbuk3 muke orang+sepak terajang bagi ____ !!!
Tp saye tak sejahat and sekejam itu.Kesabaran saye mengatasi segalanye.,Buat baik biar berpada.Terlalu baik sangat,kadang3 memakan hati merah menyala sendiri.

Eryn,kamu kuat!Kamu selalu tak nak sakitkan hati orang.tp nape orang selalu sakitkan hati kamu!!

Entahlah,cik paru-paru??Manusia kat dunia ni hanya suke pentingkan diri sendiri.SELFISH!!Da dapat ape yg diye nak..yang kita ni terpaksa piki sorang3
Saye da cuba nak gembirakan hati semua orang.Tp saya tak bejaya..


Tak pe eryn.kamu masih mampu mengatasi mende3 tak berfaedah ni.Banyak lg orang kat dunia ni masih mengambil berat pd kamu.sayang pd kamu.

Yup!!tinggal lagi bbrp bulan lagi utk kamu menghadapi semua ni.Pas ni kamu kuar,kamu da tak kan dan mustahil jupe orang mcm tu.Sebab orang Selangor tak mcm tu even dorang Sosial..Rite??

Yup!!betul kate cik paru-paru..Thanx o_0

++Nota penampar muka++
Sekalung pujian pada Kak Azie&family,My Ulam jantung,Famili tersayang kerana suppot cik eryn selama ni (:

Nanti saye blunjer Uol chakui+ayer tebu

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥