Thursday, March 18, 2010

Saya berw0nderland bersama Alice ^_^

After balik dr kelas DSS, saye, Acu and Gee bersosial di Square 0ne, Bt Pahat. Plannya nak tgok Alice in Wonderland. Ini semua gara-gara PSM yang terlalu kejam dan meng"stress" kan otak!!Arghhhh..

Kami menggunakan khidmat Causeway Link menuju ke sane. Sesudah sampai, saye request nak g McD. Ngidam perot nak makan Sundae Cone. Slurppp. Bile masuk Square 0ne, kami g beli tiket dulu. Malang-nya tiket da sold out kul 2.30 ptg. Yg ad kul 4.15 ptg.. Beli je la. Kang kempunan. Masa yg berbaki, dihabiskan dgn bersh0ping. Saye hanya bershoping selendang. Mud shoping agak berkurangan. Memandangkan ek0n0mi semasa yang tidak begitu baik. Kad bank tidak dibawa semasa kejadian!

Balik dr tg0k wayang, kami singgah di Care4 kejup. Membeli ape yg pat0t dgn pergerakan yang begitu pantas dek kerana bus dr Square 1 cuma ada sampai puk0l 7 ptg. Langsung tak puas!




N0ta per0t kemb0ng: Pertama kalinya bers0sial dgn memakai baju kur0ng+kad matrik! Kelaka habis..
Fakta cik Eryn: Saye makan 2 ice cream, nasi dagang, 1 large funfries, nasi dagang, keropok leko. Dasyat giler!

H
abis DIET!

4 comments:

daisy_rose said...

apsal mate saye terttp???

eryn yg chumei said...

saya suka sudut itu..

Amin007 said...

pergi bersosial pakai baju kurung dan kad matrik pulak tu hehehe

lain kali jangan tunjuk kad matrik. simpan aje dalam beg

melainkan kalau ada dapat diskaun ker beli tiket wayang atau beli belah baru tunjuk kad matrik tu pada orang huhuhu

eryn yg chumei said...

budak skema..
macam tu la
hehe

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥