Wednesday, April 7, 2010

budak yang budget bag0s!

Haha..Hari ni saya nak cerita satu mende.Mende yg da lama saya nak utarakan..Tentang sese0rg..Saye p0n tak faham kal0 die tu jeles 0r whut ever..Tp manusia ini suke sgt perli 0rg tak tentu masa.Cakap org..tp diri sendiri buat jugak..Terhegeh3 nak ik0t 0rg..Yg tak b0ley blah.mule3 duk kutuk3 0rg lain wat mcm tu depan saye...And pd akhirnye diri sendiri p0n wat mcm tu.B0d0h kan?

K0n0n nak tunjuk kebahagian diye depan saya..Ad saya peduli!!Tak kisah p0n..!!Lagip0n bukannye da lama p0n die and budak tu..nape nak beria sangat kan..??And paling saye menci. 0rg kac0 life saya.Sy sangat benci itu..!Sekurang2nye saya tak kutuk 0rg tak tentu pasal..Lu b0ley pegi jahanam dengan __!

Kal0 kamu stil lagi dgn perangai kam0 yg budget bag0s.budget cun..muke benanah!Geli je tg0k..tak da laki nak kam0..takde sape nak jadikan kam0 kawan,awek,bini dan segala macam..Ingat3lah diri tu sikit.Jangan berlagak nak jadi org bandar!!Ingat asal usul kam0 tu..

Peringatan:Lagi sekali,kam0 cube wat mende yg agak menyampah depan saya..saye tak kan teragak3 utk wat jahat dgn kam0..NAHAS..

feeling: very angry
mish mish my yummy bery s0 much♥

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥