Thursday, July 29, 2010

Eryn at ofis..**29 July 2010

Mowning and mowning to everybody.
"Selamat bekerja, selamat mencari rezeki dan selamat menempuh segala macam hal kat opis"
Arini i posa sunat Isnin Khamis. Menambah2 amal and di samping menguruskan diri sempena raye yang bakal tibe. Macam biase, i antara orang yang terawal sampai opis selepas En Akhbar. Semalam je i berjaya mengatasi ranking beliau.
Dapat tmpt pertama. Cewahh..bangga bangga..! Agak2 dapat award tak..?

And seperti biase, EN Lenovo yang selalu menemani saye sepanjang time kerja. Jauh di sudut hati, saya dapat bayangkan hidup saye tanpa EN Lenovo. And dat's y baru2 ni saya hadiahkan die cooler pad yg agak mahal. Selalunye En Lenovo mmg tak penah nak demand bagai. Pakai yg murah2 je. Takpelah mahal pon, asal die sihat and tak selalu restart. Asyik demam panas je. KESIAN..

Untuk tatapan korang, inilah gambaran i kat opis.. Taraaaaaa...

-me and myself in blue-
-my buah hati pengarang jantung : EN Lenovo-
-bbrp catatan penting-

**besok i off..yeaaaa..cuti cuti batu pahat

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥