Wednesday, July 14, 2010

HAPPY ENDING..

"Ridu sangat waktu tidur yang panjang dan menyenyakkan". Sob sob.
Menjak-menjak keje ni, time tido i mmg lah tersangat kureng. Mana taknye, tidor lambat, tapi mangun awal. Ape kes..?? Cepatlah masa berlalu. Hari ke minggu, minggu ke bulan. Tup tup dah 6 bulan..Yeee3x.Tak sabar.!
Bile hari Sabtu dan Ahad datang, tersangatlah hepi. Rasa nak menjerit, melompat sepuasnye. Boley tengok tb puas-puas, tidur nyenyak senyenyaknyer, jalan-jalan, and shopping paling penting. Bebas dr etika kerja yang sangat terhad.!
Dua hari cuti lah duk habiskan masa dgn family terchenta, BFF tersayang dan tentunya my cokelat cadbury.
Weekend ni Tiqa datang (bakal adik ipar..cewahh!). First time die datang umah nak kenal-kenal ngan abah & mama. Budaknye baik, sopan, and kiut semestinya. Pandai adik i pilih yer..hihi.
Nak masak ape yer untuk Tiqa. Time-time ni la kakak ipar kene tunjuk kehandalan memasak.. Eceh, bercakap mcm la terer sgt masak.!
"TAK SABAR MENUNGGU HARI ITU"
- HAPPY ENDING -

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥