Thursday, July 1, 2010

Hari Ketiga : Bengang la jugak..!

Korang jangan tanya banyak. Meh nak cerita kenapa i sangat bengang pada hari ketiga..?

Cuba anda bayangkan anda berada dalam situasi saya. Budak baru masuk and langsung tak pernah ada pengalaman dalam company tu and bila anda tanya dekat sumone yang berpengalaman, dia macam tak nak layan sangat..! Buat muka @#$!&..!

Yapp..memang i suka bertanya IF i tak faham about sumtin.
i jenis mmg sgt lambat pick up tapi bila i dah betul-betul faham about sumting, i akan buat sebaik mungkin.

i malas nak mention nama "SUMONE" itu sebab i tak suka nak aibkan orang. Better i mendiamkan diri daripada melayan orang macam tu. Buat kerja i and tak kacau orang. And one more thing, i bukan nak pandang rendah dekat SUMONE itu, but U must remember i have a DEGREE Qualification and U...?
Jangan ingat i budak baru lepas PMR..i'm not da silly..! OK..

Nasib baik i ni jenis tak berdendam, kalau tak i kerat kepala SUMONE itu...!

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥