Friday, August 27, 2010

✿ Bebas+Excited ✿

Pagi² dah update entry, ape kes..? Konon nak protes sebab tak dapat cuti Nuzul Quran hari ni. Sebab sepatutnya negeri Selangor Darul Ehsan and sekutunya dapat pelepasan cuti. Malangnya company tercinta I tak bagi cuti pun. Patutlah masa on the way nak pegi keje tadi jalan tak sesak. Selalu berjam nak sampai opis.!
Straight to the point--> akhirnya semalam I dapat berinternet kat rumah setelah seminggu menunggu. And yang paling best, I dapat free wireless modem dari streamyx. Yahooo..! Tak sia-sia tukar pakej, kate orang tua berbaloi-baloi..٩(̮̮̾̃̾•̃̾ .. Dapatlah i beronline di mana² sudut, celah dapur, atas katil, luar rumah, depan tv and tak pun dalam bilik air [ GILA INTERNET BETUL..! ]
Hari ni Kak Eyda, Kak Ham and Kak Iela nak mai rumah. Kak Eyda kate nak cari hard disk kat Low Yat, pas tu nak cari barang raya kat TAR. Eyy tak sabar² nampaknya Cik Eryn nak membeli belah [ Gile shopping betul..! ] . Siap dah buat list ape barang yang I nak beli. Wah..! Wah..! dalam pokai² pon ade hati lagi nak bershopping sakan


Attention : To Cik Azizah and Cik Tiara, can't wait to meet both of U. Mesti gempak giler kan..?
Wajib snap photo banyak² ...
Reminder -> Tetibe nak tempek gambo wallet Paul Smith ni dalam blog. Nak satu boley..?


2 comments:

dari~ummie said...

sangat kan....cuti pong tak dapat! huhuhuhu....mesti hari ni ko mahu berfoya2!!umy mau ikoooottt!!! *hehehhe

CIK ERYN said...

hihi...nak ikot..
ayoooo.awat tak habaq awal2
ad ko mesti lg besh..=)))

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥