Monday, August 16, 2010

Fedup..!

Semalam di opis, nampaknye i sangat bertungkus lumus menyiapkan tugasan yg diberi..Naik rabun mata ni mengadap coding..! Menci bile tengok error sini sane. Nak betulkan error tak pandai. Terpaksalah i cari ikhtiar sendiri. Ngadap buku ASP.NET yg besar gedabak kat sebelah i ni. Nak tanye senior, mcm tak patot pulak sbb errornye small the pieces. Lgpon usaha kan tangga kejayaan..! Cuba selagi boley, anggap mcm projek tu projek berjuta bilion. Baru ade semangat nak siapkan. [ayat nak bg semangat..!]


gambar sekadar hiasan

Malam semalam mase kat masjid, i pelik betul dgn sorang makcik ni. Die suh penuhkan sof, tp bile xde sape yg nak pegi penuhkan saf, ape salahnye die anjakkan sikit sof die tu biar tak kosong. Mayb die dah rasa selesa dgn tempat die, so die tak nak beranjak. Boley pulak biarkan sof kosong. TAK PATUT..! [ragam manusia..! kat surau pun nak berkire]

Hari ni di opis, nothing much. Juz meringankan kaki pegi Acc Dept and Library. Chit chat dgn Umy. Sumtin in

dis specky girl yg i nampak. SUPERB..Kesian kat Umy sbb dr semalam tak dapat surf tenet. Kalaulah i ade kuasa magis, i bg connection internet yg laju mcm cahaye kat dis gurl. And not forget->
"WELCOME BACK TO KK"



(kalaulah i tau arini da start tadarus, i tak pakai mcm ni..kurung is much better..!)
Saje nak copy paste conversation i ngan Miss Rea. Miss U much la, sayang..!

eazaria_heiress says:

cett...teh o aku xsedap...
kek batek ko sedap :))
bile mau kasi aku makan itu sama kek batek?

I say:

ohh keling betul
bahase ko..
ni mesti pengaruh davinder..
itu sama kek batek..
kene sini datang
pandamaran, u datang
i boley itu sama buat kek batik..

eazaria_heiress says:

itu pandamaran aa...bnyak itu banglaa

(sory err cik rea sbb tak send lg gambo time kite poye2 dulu..!)

2 comments:

rea said...

beta murka..
gmbr aritu tade sape pn sudi anto..
huarghhhh!!!

CIK ERYN said...

rilek la tuan hamba..
nti bila tuan hamba dtg ke istana beta
beta send erkk..=)

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥