Wednesday, August 18, 2010

Huiyoo...banyaknyer..!

Mulelah nak rambang mata, juling² mate sini sane tengok angka 3. Bukan 3 ringgit, bukan 3 sen, tapi 3K. Sape nak bagi oooooo...Memang kamu ni mate duitan betul, cik ERYN.


Sape² yg berminat sile3 lah yer mohon jawatan ni. Tarikh tutupnye pon lambat lg..anto le resume ngan CV segala bagai.




(Klik untuk tumbesaran yang maksima)

i rasa jawatan and gaji die tersangatlah OK. Tapi bab tugas kerja memang i KO. i tak amik network and langsung tak pandai nak gune C and Java. Plus i tak minat langsung nak mendalami networking. Dat's y masa pilih majoring time study dulu, i choose to be in IS majoring.

Bagi dak IT, language C tu la antara bahasa rasmi. But honestly, i memang 'fail' pakai bahasa tu bile nak wat programming. OH..! sungguh malu di situ. Sape suruh tak concentrate betul² masa lecturer mengajo. Padan muka.

Sibuk usha² kerje kosong nampak.? Praktikal kamu pun tak habes lagi, cik ERYN. Berangan je lebey..! Cepat grab ape² yg patut kat KK tu. Macam kate Zai mase die komen2 kat FB i td..

Zai : hihihi..bowing?? time practic ni la peluang korek ilmu...

Time² i tgh takde keje, i sibuk surf website² keje kosong. Memang dah jadi rutin harian di pagi hari. Sambil² carikan kerja untuk my cokelat cadbury sekali.

i rase sangat terkilan sbb Job Malaysia mcm tak bg respon je kat semua permohonan kerja. Dari time study degree dulu i dah mintak. Haiyoo, teruk sangat ke kelayakan akademik and kokurikulum i.? Takpelah..! agaknye rezeki tak menyebelahi i kali ni. Cube lagi, OK =)

2 comments:

dari~ummie said...

eryn,3k mana nih???aku nak jugak! ngeh3

CIK ERYN said...

kat key el..
padan pon die bg 3K..kos idop kat sane tinggi..

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥