Wednesday, August 25, 2010

Mintak tolong pakar..URGENT..


[agak² muka macam ni boley dapat wet raye lagi tak..?]

Wewitt...lambat sikit I update entry arini. Tak sedar rupe²nye dah petang. Masa sangat pantas berlari, and tak sedar hari ni dah 15 Ramadhan. Maknenya dah separuh hari kite berpuasa. Insyaallah..
Hip hip hoorey..! Ini bermakna tinggal lagi 15 hari nak raya..Wewit kuasa dua..
Ridu dekat kampung halaman[
Perak tercinta], ridu atok, ridu Pak Lang, Mak Lang, Ucu, Pak Lan, Nyah, Pak Ngah, Boboy, Najwa, Syafik, adik pd Syafik, Lisa and Awani. Tak lupe pada Onyang [dah cecah 100 tahun umo onyang] ...
Aipp..! I bukan nak cita pasal raye okeh. Lambat lagi tu. ! Nak ngadu kat korang sume pasal ni..
Sila klik gamba untuk paparan yang lebih jelas }


Makin lama mengadap mende ni makin tension. Coding yang langsung tak membantu, error pulak entah mane²


Ceritanye macam ni. I dah buat 1 page untuk paparan maklumat macam imej dekat atas ni. Paparan tu dalam bentuk jadual. Tak semua data dipaparkan dalam jadual. If user nak view maklumat penuh peserta, he/she must click at the Lihat link. So pada paparan peserta akan terpapar semua maklumat penuh pasal sumone tu dalam text box ...
Masalahnye sekarang I cuma boleh paparkan number IC peserta tu je. Malangnya maklumat yang lain tak terpapar. Puas i cari coding sini sane. Google sini, google sana. Baca buku ASP segala bagai..! Huh..? apesal la lambat sangat minda I ni nak menangkap segala ilmu coding tu..!

Pada sesapa yang pernah mengalami masalah macam I ni dan berjaya buat, tolonglah I pulak. Jasa korang amat dikenang..

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥