Thursday, August 19, 2010

Sistem Job Order


(klik untuk tumbesaran yang sihat)

Ape bende la gambo yang i uplod kat atas ni kan..? Meh i nak explain, tak nak dengar pon xpe. Yang nak dgr meh datang dekat², rapat².

Ni lah die sistem yang boss i explain masa meeting aritu. Ala, yang masa i lambat keluar and tak pasal² i kene marah dgn abah tu.[nak tau lebih detail, sila baca entry meeting punye pasal]

Pg td ade staff Adv report kat i. Die kate die tak boleh nak login anjung and so on. Dgn sistem yang ade, i gunekan and assign job dekat abg Jamal. Alang
² tak bizi, i pegi Adv dept jupe staf tu [Hakimi Zahid]. i tanya die ape masalahnye bile time nak log in. Die kate kuar error "The password you are using is already expired". Kebetulan abg Jamal ada dalam bilik server, i pegi je la tanya terus. Then die resetkan password and abblekan supaya password staff ni tak expired.
Job is done. Berehh..!
kepada Hakimi Zahid- Selamat Bersurfing semula..wakakaka..
kepada Abg Jamal : tenkiu 8_8
kepada hamba Allah swt : u r so annoying..!

2 comments:

dari~ummie said...

huahua..aku tahu hamba ALLAH itu siapa...yeah2! bagus ko ada..cepat je settle problem..kalau tak berjanggut kambing dok nunggu...huhuhu

CIK ERYN said...

ak tlg slg mampu =))

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥