Monday, October 11, 2010

Kisah di sebalik cuti ni..! lain kali citer



Ingat tak entry pasal On Leave kerja 2 hari**[cerita di sebaliknya] tu..?
kan i ada state yang i berat hati masa nak amik cuti 2 hari sebab nak attend event mengejut tu..
Actually I da reserved cuti tu untuk ujung bulan Okt ni. Baru je I nak berpoye-poye..huhu
Lepas ni kalau I nak amik cuti, konfem elaun I kene potong sebab max cuti utk sebulan cume 2 hari.
Ape pulak alasan I nak bagi untuk cuti kali ni. Takkan I nak state yang I nak pegi bepoye² pulak kat dalam surat cuti tu..! Konfem my boss akan tanye kenapa I nak amik cuti..?? Aduhh..
Anyone boleh tak bg suggestion..Ape alasan yang paling munasabah nak bagi kat my boss..
Aduh..menjak² masuk alam praktikal ni. I rasa masa I berpoye² sangatlah berkurangan. Huhu..
tengah konpius sebenarnya ni..!
Cuti Dot Dot Dot

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥