Saturday, October 23, 2010

Sekian lama..!

Rindu..rindu nak menulis. Sangat rindu..! Sorilah u'Ol sebab C.E dah tak dapat nak update selalu² mcm dulu². Dekat opis, C.E dah tak dapat permission lagi nak access ape² social networking termasuklah FB dan bloggerEven waktu rehat pon.! Dasyat kan..lagi dasyat dari restriction internet dekat UTHM. sob sob..
Takpalah, C.E tak kisah pon.! tapi jangan treat C.E macam C.E ni tak tau ape². I know I just a practical student yang langsung takde experience pasal kerja. Tapi tolonglah ajar apa yang patot. Ini kalau C.E nak tanya sumting, nak tak nak je jawab.! Tu yang wat C.E malas bertanya. Kau(merujuk kepada seseorang) bikin aku TRAUMA untuk bertanya..OKEH ?? [huhu...rilek rilek]
Semalam C.E dapat msg dari penyelia fakulti--> Puan Muhaini beloved
die kate nak datang visit C.E 10 Nov ni. Alamak..! tetibe rasa cuak, gelabah and kaget. Kenapa cepat sangat..? Huh. macam takde preparation je..! Ibaratnye macam pegi kelas tetibe ada exam mengejut..Macam tu la C.E rasa sekarang. Tengok coding je pening..tapi takde pulak rasa nak muntah². Kira OK la kan, tak mabuk coding..haha
Hari ni C.E melepakkan diri dengan Umy. Untung la KK ada library walaupun kecik. Sekurang²nya kalau nak menghilangkan diri daripada pandangan semua orang, kira OK la tu. Yang bestnya bila jumper Umy, mesti semua masalah boleh hilang. Magik tak ? memang tersangat best..
Umy, terima kasih tadi bg banyak idea and solution kat aku. You really make my day bebeh..
Ttetttt..masa dah habes. Nak sambung buat sistem and report yang belom completed.
-salam rindu-
Mood sekarang : penat..! stress..! and sakit perot..!

2 comments:

dari~ummie said...

uhuhukk..thanx bebeh..aku pon suka sangat kalau dapat dok library dgn ko..lama2 pong takpe..kikikiki..

terus tensen aku hilang,hari2 asik ngadap paper aje..hihi..

gudluck bebeh,stay cute je dgn minah tu ok..huhu...

CIK ERYN said...

hehe..lain kali kite lepak lg lama2..
tp kene tgu line clear..
baru besh..
ak rasa nak duduk je 1 hari suntuk kat library ngan ko
nak angkut laptop2 aku sumer..huhu
boley diskas dgn ko lagik ;)

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥