Wednesday, November 10, 2010

ALHAMDULILLAH ..

ALHAMDULILLAH, prezen untuk projek L.I dah selesai. Walaupun C.E rasa macam hampess je apa yang C.E duk merepeks pg td. Al-MAKLUMLAH dah lama giler tak prezent depan audience. And tak sangka pulak ramai yang tengok. Adoi malu den..! tenks kepada yang datang yer =)

Lepas ni C.E kena bertapa dengan senior-senior MIS untuk menggali ilmu programming daripada dorang.
EHH..takda maknenya nak berpoye-poye duduk goyang-goyang kaki yer..! Kalau ada rezki, INSYAALLAH sistem tu akan diguna pakai oleh KK. Sekurang-kurangnya ada jugak sumbangan C.E pada KK terchenta walaupun sistem tu takdelah advance sangat kalau nak dibandingkan dengan sistem-sistem team MIS.

Terharu bile boss C.E dapat terima sistem C.E walaupun baru hari ni C.E nak terhegeh-hegeh tunjuk kat boss. And terima kasih di atas teguran yang membina daripada Kak Adha dan Abg Azharin. Lepas ni C.E akan cuba perbaiki apa yang kurang dan sedaya upaya mengUPGRADE sistem yang C.E develop ni.

Nampaknya jiwa C.E memang towards to developing part. Walaupun tak lah banyak mana ilmu programming dalam DADA, tapi MINAT is very important. Huh, cakap macam pakar motivasi.
TAPI tak pon.!

EHH petang tadi tetibe C.E rasa nak merantau cari kerja kat Pantai Timur. Kenapa erk..? Nak lari dari environment yang sungguh menyesakkan kat bandar kowt. Pelik kalau ada orang yang memilih untuk kerja kat KL. Dengan kos sara hidup yang tinggi dan semua orang yang nak rushing. Tapi rezki kat mana-mana. So haruslah jangan memilih..Cesss ..
Bila nak ada duit nak kawen..?
HAHHH.. ? This is not the right time to talk about marriage..! OH..

2 comments:

::NelyLeyana:: said...

but, i'm still nerves nihh

x dpt mne2 tempat LI lg..

congratzzz!!!

CIK ERYN said...

hehe
jgn neves2...
mesti ad panggilan utk ko nti =)

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥