Friday, May 6, 2011

Bengang aku dengan kau..!

Assalamualaikum semua :)
Rindu tak dengan C.E?? hehe..lama kan tak gossip gossip..
Sory lah erk U'Ols..CE tak tau nak update entry ape.? balik keja pon malam. So mcm malas je nak update ape² entry. TAPI harini mcm bekobar² je nak update entry..*hihi*

ARGHHH..! arini C.E mcm takde mood giler kat opis..
Rasa nak tampo laju² mamat BUDGET BAGUS and BUDGET kaya ni..! dia ingat C.E hadap sangat ngan duit,kereta and rumah BESAU dia tu..? ade aku kisah?? lgpon kau ingat harta dunia ni boleh bawak ke mati ke..? HUH..!

Al-kisahnye mcm ni.Mamat ni umornye dalam range 28-30. Badan agak besar,tinggi dan boleh dikatakan takdelah macho sangat pon. Dia ingat cara die mengayat POMPOAN, macam semua POMPOAN boleh cair. Nak ayat pompoan dgn cara yang tak proper..Sorrylah gua mmg tak layan lu beb..!Aku tak kisahlah muka kau macam mana pon kan, TAPI kalau hati and niat kau tak ikhlas, kau ingat senang² je kau boleh dapat apa yang kau nak..! kau ingat DUIT tu boleh beli segalanya..??

Yang C.E geram sangat ngan mamat BUDGET bagos ni..! kalau dia tak dapat apa yang die nak, die buatnye POMPOAN tu bahan dia nak kutuk² .Memang kau silap orang la kalau kau nak cari gaduh ngan aku..! dah tu duk merendah² kan and mempersendakan orang lain..kau kenapa..? dah rasa diri tu HOT sangat ke??eeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ade aku heran kalau ko nak pegi becuti sane sini..?ade aku kisah kalau ko nak beli barang branded dr US ke London ke Paris ke??ad aku kisah kalau ko nak beli tiket wayang kat The Gardens??langsung aku tak hadap semua tu..!

HUH..! patotla orang yang kau nak tackle, kau tak dapat..Dah tu BERIA nak jaga standard. Budget macam anak raja..!

Pada mamat yang BUDGET BAGOS ni..!henti² kanlah MENGGATAL..! geli aku tengok dan dengar kata² yang keluar dr mulut kau..And kau tak payahlah hina sangat perempuan yang REJECT kau..dorang tak bersalah..kau ingatlah semua manusia kat muka bumi ni sama je.takde yang kurang atau lebih..kau pon hamba, aku pon hamba. Kita sama LEVEL..jangan kau ingat kau tu ada duit, kau boleh nak bangga diri..!

Pada follower C.E, sorrylah U'Ols. Emo sikit harini. LELAKI..! fedap dengan lelaki yang piki pompoan ni cume nakkan DUIT and kereta besar dorang..Hurmmmmmmmmmmmmmmm...
DUNIA..DUNIA...

-FIN-

2 comments:

H.I.M said...

kenapa>?

CIK ERYN said...

entahla akim..
mamat tak faham bahasa..
SUSAH..!

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥