Friday, May 20, 2011

GUMBIRE =)

Assalamualaikum..
tetibe arini mcm rajin nak update belog..Ofcos la sbb bosan yg melampau..Nak kelua malas,takot kene simbah ASID SULFURIK..(ye ke asid tu..?)
Boleh tak nak buat ENTRY RINDU harini..
???
Rindu kat SOMEONE :) jeng jeng jeng
Nak berjiwang2 cintan cinton harini..haha..
RINDU dia and nak jumpe die sangat2...
SIAPAKAH DIA..?only HE and SHE knows about it..
JELES tgok orang lain dating sini sane.Nak buat macam tu jugak boleh..? TAPI macam mana..
Masing2 bizi..Dia lg BIZI kowt..Keje siang malam nak kumpul duit nak KAHWEN..
Hah..abaikan post C.E tadi..! takde kene mengena dgn sape2 pon..Mereng je jiwa C.E arini..!
C.E baru lepas makan nuget and fishball tadi..Menjak dua menjak ni asik makan bende berminyak dan bergoreng je..Patotle perot C.E dah berlipat2 macam kuih lapis..Hancor DIET..! pas ni nak beli KOSET baru ganti KOSET lama..nak kurangkan lemak ape yg patot tu..
Besok ade kelas mandu..Malas betol nak bangun pagi2. Pukul 7pg orang mandu tu dah amik dari Putrajaya..Alahaii..
Da la lupe STEP..hancor praktikal kereta besok..!
TAPI yg beshnye besok C.E nak celebrate befday abah C.E yg ke 53..Tua dah abah C.E, tapi tetap HENSEM di mata anaknye..Nak g makan2 kat PANTAI REMIS..YAHOOOO..! rindu my FAMILY very the much..(hancor english..)
Okeh la nak LAYAN MAHARAJA LAWAK jap..Bai..

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥