Friday, October 28, 2011

Konvo Part 1

Assalamualaikum..wewwittt..ape khabar sedara sedari yg comel-comel kat luar sana tu..Wah!rase dah jauh ngan dunia blogging ni..Tetibe jadi kelu lidah nak menaip.Ahh pedulikan ape orang nak kata.Ciss!
Pejam celik-celik tinggal lg bbrp hari je C.E nak konvo's,excited gitu.Yola macam-macam dugaan time belajar.Sedih,duka,kecewa,stress,semua perasaan ada.Nasib baik ada kawan-kawan yang selalu ada masa susah-susah belaja dulu.Jaja,Acu,Jijah,Ekin and Gee,thank's u'ols atas semua tunjuk ajar yang korang bg masa time study dulu.Haha.
Time belaja dulu,time tu lah C.E kenal cinta.Kononya ada boipren aa.Tapi kiteorg bukan satu 'U'.Jauh je selalu tapi dekat di hati.Asal die balik Johor je,mesti jumpa.Macam la 2-3 tahun tak jumpe.Upss,story lebih-lebih pulak!"tapi I nak ucap thank sangat pada U sbb selalu bg sokongan,dorangan and nasihat masa I tengah down and tension time study.I akan ingat sampai bila-bila.OK,STOP!
Masa sem 1,C.E serumah ngan budak-budak pengurusan.Macam duduk ngan 'ALIEN' je masa tu.Dorang tu semua langsung tak pernah nak hormat orang.Bayangkanlah masa tengah baca yasin,suruh slow down kan suara.Pastu selalu je nak cari gadoh ngan C.E.What the FUN FAIR..!Tak pasal-pasal kasut C.E yang jadi mangsa.Dibalingnya kasut C.E tengah-tengah malam buta.Memang pendek akal betul budak-budaak tu.Sampai sekarang C.E tak lupa apa yang dorang penah buat..HORRIBLE..!
Masa final year,C.E buat keje part time.Yola masa tu berapa kedit je C.E amik.12 kowt tak silap.Memang free giler.!Subjek pulak senang macam kacang goreng.(ayat nak sedapkan hati padehal tak pon)
Sekurang-kurangnya dapatlah cari extra income.C.E jadi part time cashier kat Wellward.Banyak sangat kawan kat sane.Kak Azie,Kak Tiqa,Tika,Kak Nor,my boss,isteri boss,anak boss,sepupu sepapat boss and bla..bla..bla.Walaupun penat tp happy sbb dpt kenal ramai orang.Lepas tu boleh skodeng lecturer-lecturer ngan isteri dia tgh shopping,tak pon mamat-mamat senior UTHM beli megi masa nak ujung-ujung sem.haha.
Okes la mengantok dah.Besok nak kerja.Jom tidor sambil mimpi-mimpi best.Have a nice sleep and sweet dreams.Love U'ols..
Aippp FYI, konvo C.E is on 31st Oct 2011 bersamaan hari Isnin.Jumpe nanti kat sane.Adios!

2 comments:

::NelyLeyana:: said...

biar btol org tu balingkasut mse ko tengah bace yasin...

melampau...

TAHNIAH!!!!!!!!

CIK ERYN said...

die baling kasot aku dr tingkat 4 sampai bawah..kejam giler..!nak tunjuk protes la konon..

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥