Friday, November 25, 2011

Dah takde masa lagi...

Assalamualaikum semua :D
Sorry ekk u'ols.Dah lama C.E tak post entry untuk u'ols.Asal nak mula menaip je blur,tak tau ape mende nak cita.Padehal banyak sangat C.E nak share.
Now,C.E dah tak sewa kat Putrajaya.Dah duduk dengan family.Lagipon takde mende dekat Putrajaya tu.Shopping komplex cuma satu.Pastu harga barang semuanya nak UP je.Pokai la..!
Pegi keje dengan bus Cyberjaya dari Klang.Happy hidop sbb ade driver berbayar nak pegi keje.Naik bus,tido and bangun tido tengok-tengok dah sampai ofis.Maklumlah C.E kan tak pass lagi memandu.Trauma laa.
C.E amik bus pukol 8.30 pagi.Sampai ofis lebih kurang pukul 9++ pagi.Perjalanan dari Klang ke Cyber amik masa sikit sbb bus lalu Subang and Puchong.Teruk gile kowt jam kat Subang.

inilah die bus yang C.E maksudkan tu.Kool kan..?
C.E sekarang makin bizi menjak dah betul-betul involve dalam projek.Maklumlah banyak budak-budak baru masuk.So kena la train apa yang patot.Kena share segala skill and knowledge yang ada ni.Tambah-tambah sekarang dah masuk RELEASE yang baru.Lagilah sibuk.Nak kena kejar dateline.Kalau tak marah client.Nak pulak client dari U.S.Semua benda nak perfect je kan.
Sekarang ni dah takda masa sangat untuk diri sendiri.Nak spent time dengan kawan-kawan pon dah tak sempat.Weekdays dah penat.Tunggu weekend je la nak beramas mesra dengan diri sendiri and rehat secukup-cukupnya.Penat kowt hari-hari balik malam.Nasib la badan ni dah kebal ngan rutin macam ni.Pagi pegi malam baru balik.Banyak masa habes kat tempat kerja dari rumah.Nasiblah boypren jauh.Opsss..!off story.
Kadang-kadang terpikir jugak nak tukar kerja.Nak cari kerja yang tak balik malam.Pegi pagi balik petang.Macam keje gomen.Masuk pukol 8 pg and balik pukol 5 petang.Tapi C.E tak cukup experience lagi nak tukar keje.Setahun pon tak sampai keje company sekarang ni.Kenalah tahan penat sikit kowt.INSYAALLAH kalau ada rezeki,C.E akan cari kerja yang betul-betul C.E minat.Impian nak sambung MASTER pon masih ada.Tengoklah macam mana.Biar masa yang tentukan segalanya.Harap ALLAH SWT permudahkan segalanya.
Okeylah jom jumpa next entry :D

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥