Tuesday, November 29, 2011

Falling in love with you*entry gediks*


Assalamualaikum u'ols.
Dah makan belom.Diet ke mcm C.E??Dah gosok baju nak pegi kerja?C.E baru je gosok td.Lega sangat.!
Aikk,nak tau tak 1 rahsia.C.E tengah falling-falling dengan sorang player bola sepak dalam team Harimau Muda. Menjak Malaysia menang masa Sukan SEA haritu,C.E teros je jatuh hati dgn dia.Auuuwwwmm.
Padehal dia lagi muda dari C.E kowt.Pangkat kanak-kanak ribena.Al-maklulah C.E ni dah boleh jadi mak budak gitu.
Player bola yang dimaksudkan ialah Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apex.Minat sangat dengan muka dia yang ala-ala chinese gitu.Mata sepet mak.Opss marah pulak Dalia Teck,C.E tulis mcm ni.Sorry u'ols.

Bila baca blog ex-tunang Apex,rupa-rupanya Apex ni romantis gitu.Suka buat surprise kat orang and suka bagi bunga.I LIKE.Suddenly C.E musykil kenapa Elia and Apex boleh putus tunang.Jodoh dah takde kan.Nak kata apa.Hope masing-masing jumpa jodoh yang lebih baik di masa akan datang.Anyway I love both of u.
To Apex keep up the good work for our national football team.
Hidup Harimau Muda,hidup Khairul Fahmi Che Mat and hidup Kelantan.Hahaha..tetibe.

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥