Sunday, January 15, 2012

Azam 2012

Assalamualaikum u'ols.Tak terlambat lagi kan C.E nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2012 kepada semua bloggers espc my cool followers :) *kalaulah ada followers*
Mesti semua dah ada azam baru kan..?Untuk C.E azam 2012 still sama mcm azam 2011.Tapi ada azam 2011 yang dah terlaksana.Contohnya macam nak amik lesen kereta.Walaupun hanya berjaya mendapat lesen L,insyaallah tahun ni C.E akan dapatkan jugak lesen P tu.C.E jugak dah start bayar hutang PTPTN.Bayar sikit-sikit jangan sampai nama korang diBLACKLIST kerajaan.And still lagi mengumpul duit untuk pegi haji bersama family.Doa2kan yer impian C.E terlaksana untuk mengerjakan haji dgn family.And azam yang satu ni mmg tak dapat2 C.E laksanakan.Nak turunkan berat badan ke 45KG.Susah sangat!!!badan C.E ni kejup naik,kejup turun.Nafsu makan ada je selalu.huhu..!And tahun 2012 ni jugak,banyak tempat C.E nak pegi.Antaranya ke Singapore,Kuching and Indonesia.Alhamdulillah..harap2 Tuhan selalu murahkan rezeki C.E.AMIN,AMIN,AMIN.
Pasal jodoh pulak susah nak cakap.Kalau ada jodoh dengan dia,ALHAMDULILLAH.Kalau takde,maybe Tuhan ada perancangan yang lebih baik dari tu.Kalau ada jodoh,maybe C.E akan kawen hujung tahun ni,tahun depan atau tahun2 yang seterusnya.hehe.
C.E harap tahun 2012 ni membawa banyak perkara kebaikan untuk diri sendiri dan family.Tahun 2011, C.E banyak habeskan masa untuk kerja.Langsung takde masa untuk diri sendiri dan keluarga.
Apepon kita hanya merancang tapi Tuhan yang tentukan.Okaylah,hari pon dah lewat malam.C.E pon takde idea lagi nak menulis.Jumpe lagi u'ols :)

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥