Monday, February 27, 2012

Borak kosong..

Assalamualaikum u'olss..
Selamat hari Isnin.Mulakan hari dengan 'Bismillah' dan senyuman yang paling menawan.ahakss
Lagi beberapa hari nak tinggalkan M'sia.Tak sabar rasanya nak menjejakkan kaki ke "Kota Singa".Semua preparation dah settle.
Passport*dah lama ada*
Tiket USS*dapat diskaun 15%*
Tiket bus ke JB*naik dari Putrajaya*
Penginapan di Tune Hotel Danga Bay*murah la jugak*
Tiket Odyssey shuttle ke USS*pergi balik RM25*

Tak sabar rasanya nak happy happy dengan office mate.Hopeffully takde bende yang menimpa bila dekat sane nanti.
Hurmmm nampaknya banyak jugak la duit yang akan terbang melayang nanti.Al-maklumlah rate duit kat sane dua kali ganda dengan duit M'sia.Adoii!Macam mana nak bejimat.Tahun ni lah C.E rasa tahun percutian yang paling heaven sekali.Memula pg Singapore and then Medan and after that pulak Sarawak.
Takpelah..bebaloi jugak pergi bercuti ni.Penat kerja haruslah memanfaatkan duit untuk diri sendiri pergi berlibur.Boleh rehatkan minda C.E yang stress and penat bekerja ni..
Ok lah nak tidor.Nite :)

4 comments:

dari~ummie said...

eryn...ko dh nak kahwin ke eryn? hehehe..

ღCIK ERYNღ said...

awalnye umy nak kawen..hehe :)
*tgu ko kawen dulu*

EyEdA said...

rin, blikn akk perfume bau manis2 vs (victoria secret)

ღCIK ERYNღ said...

insyaallah kak :)
duit sing mahal laaa..uwaa...!

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥