Friday, June 1, 2012

Beres..!

Assalamualaikum :)
Lega rasanya hati ni bile dah bayar loan ASB. Punyelah lama dekat mesin deposit tu kan. Nak bank in duit tak lepas-lepas duit C.E. Padehal duit tu baru je amik dr bank. Bau duit baru lagi tau..Nasib orang belakang memahami. Cuba kalau orang belakang C.E tu jenis tak sabar macam C.E. Mahu membebel plus mengamuk sorang-sorang kat belakang.Hahahaha.
Hutang kredit kad settle,hutang duit bus bulan-bulan pon da settle, hutang ASB pon langsai. Tinggal lagi hutang-hutang sampingan sebab tak sempat nak bayar harini.

Besok C.E on leave. Banyak benda nak settle.Baju kurung untuk raya belom hantar pegi jahit. Besok ingat nak settle semua. Raya dah tak lama lagi. Lepas tu nak hantar printer. Printer baru pakai 3-4 kali da rosak..! tensen betol gune HP ni. Tak tahan lama..!!!
Besok nak pegi tengok barang-barang untuk kucing parsi C.E. Ingat nak beli pasir untuk yak yak die, barang mainan untuk die and syampu kucing..Kasi mandi sampai bersih..Yahhoo..!

p/s: Besok nak bermesra-mesraan dengan kekasih hatiku..OMG...!
jom layan movee :|

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥