Thursday, March 19, 2009

rajin ke aku ni??

rajin..sama erti dengan bersungguh2 atas sesuatu..
mayb bukan ak!!ak x serajin "pelajar cemerlang di universiti ataupun budak3 dekan yg selalu mengadap buku 24 jam"..

aku akan jadi rajin bile terpaksa..contohnya time nak test@kuiz..or nak antar asgment..tu bukan bermakna ak suka buat keja last minute..tp idea2 dan semangat ak akan dtg mencurah3 bfore 24 jam nak antar tugsan yg bderikan tu..berkoba3 mcm nak pegi medan perang!!!
rajin ak dtg bukan selalu..tp kalo die da dtg..berkilat bilik air ak basoh..kdg3 sampai lansung xde habuk atau debu3 kat bilik ak kalo ak da stat mengemas..

bile time basuh baju plak..sifat rajin ak kerap dtg.kdg2 sampai ak x tahu ap lg yg ak nak basuh pd ari tu..!!he4x..over confident tak??
boleh jadik bibik cemerlang ke..

tp yg ak pasti dan over confident dr dulu hingga kini..ak seorg yg rajin mendownload.tak kiralah ap je..video..mp3..theme kat pc..icon..dan sgl mende yg menarik minat aku.ak akan cilok selagi boley..sampai suatu masa tangan ak kdg3 krem..padan muka!!!!

inilah tabiat rajin aku!!mayb ada pada org lain..&mayb tak..

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥