Sunday, August 30, 2009

Entry Bersahor-29 August 2009-


(slik klik gambo kami yg cun ni!!)

Pg semalam.Saye ngan rakan3 serumah plan pegi besahor.Dek kerana lapau.Saye,Jaja(tuan empunya badan yg membawa kami ke kedai makan),Jijah ngan As turun makan.
Awalnye plan kami nak g makan kat kedai Mak Jah(yg terletak di sebelah Esso Parit Raja).Malangnye kaum3 Adam yang terlampau ramai menyebabkan ketidak jadian utk kami makan di sane.Kui kui kui.Sebenarnye ad satu peristiwe buruk yg jadi.Ad sebuah kereta Kancil tak teragak3 utk mengekori kami dr belakang.Tu yg membuatkan kami tak jadi nak makan kat kedai Mak Jah.Sebab budak3 yg mengikuti kami tu pun nak makan kat situ.Penyebok!!!
And then,kami decide utk cari makan kat tmpt lain.Bile jupe satu kedai makan yg xtak bnyk org.Kami pon singgah kat situ.Cari parking and then kami cari tmpt duduk.
Tunggu punye tunggu.Takde sape datang utk bertanyekan oder.
Agak3 lebey 5 minute baru la ad sorang makcik tu duk bertanyakan kami nak makan ap.Saye decide nak makan kuey tiau goreng mamak.

(sila klik image utk lebey dinasour)
Jijah pon.As pulak makan kuey tiau goreng basah.Jaja decide nak makan mee goreng.Sume minum air suam.
Punyelah lama menunggu.Dr kol 4.30 pg sampailah dekat kol 5 pagi.Kami menunggu makanan yg siap dimasak.Mule3 makanan As ngan Jaja sampai dulu.Kemudian baru turn saye ngan Jijah.
Ummm..Makanan yg dimasak langsung tak menyelerakan pewot kami yg lapau tu..Lauk xde.Kurang segala3nye..Tawar hambar.(Aduhh kurang pahala puasa.Ngutuk orang!!).
Kami semua setuju yg makanan kat situ mmg x sedap.Makan pon x abis.Selamat tinggal kedai makan.Kami tak akan datang lg.Tu kali pertama n terakhir kami ke sane:(

Kui kui Kui..

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥