Sunday, February 21, 2010

Buat saye nak muntah.Really!!

Issyk,kejap je cuti mid sem da nak abes.Pasni saye kene balik joho (UTHM) semula.Balik ke tmpt yg saye langsung ___?Entahla,makin lama makin busan duduk kat joho.Nothing!yg buat saye gembire duduk sane.Dgn tekanan belaja yg meninggi.Hurmm,buat saye fedup.Lagi3 bile nak ngadap PSM.Dgn pojek and asgmen.Dgn kuiz,exam and final.
Buat saye nak muntah
.Really!!

Pas habis stady ni,saye nak rest kan minda sgt3.Nak stopkan study utk bbrp tahun.If nak sambung pon tgokla kalo ad kelapangan and kerajinan.Huh!mule nak cakap mcm org xde wawasan.Padehal bnyk lg g saye nak capai dalam hidop+_+

++Semoga Tuhan memberikan saye kekuatan utk teruskan perjuangan++
Saye tak nak jadi org yg lemah,mudah putus asa,mudah mengalah,mudah dibuli and dikritik.
Tp pe nak dikata, sume manusia di muka bumi ini is NOT 100% PERFECT.

tajuk imej:mama,thanx 4 everyting.u have sacrified a lot.

Luv my parents very much.110% sure!!

2 comments:

white eve said...

allalala...xper akak erin..kejap je tekanan tuh...maser akan berlalu dengan cepat...dun worry.. (^^)

eryn yg chumei said...

thanx lily..
hehe,

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥