Wednesday, April 7, 2010

ERP Prezentati0n..

ERP perezentati0n yg sangat tak besh.
Langsung takda preparati0n..takda text.takda speech..lecturer pon macam tak nak tg0k je ape yg kite0rg prezent..lapt0p yang sengal and segala macam..!
Padehal saye rase 0ur grup da wat lain dr yg lain..Tp diye mcm wat tak kisah je.Sakit hati!Eee,tak baik bet0l..Mana b0ley saye mara3 lecturer mcm tu..ERYN!ingat kam0 nak final da..
Anway, dats my last prezentati0n untuk tahun ni.MayB..Lepas ni,saye akan berhadapan dgn
suasana kerja yang entah macam mana.Bersediakan saya?

~Thanx t0 gr0up members kerana menghidupkan suasana~

4 comments:

areshah said...

hehehehe...
alor tue lah akk dah ckp..wat biasa2 jee...kadang2 biasa lah kat u nie...wat beria pun bukan org nk hargai..tp bile tak beria...marah pulak...alaahh biasa lah tue eryn... ;)) jgn amek hati sangat cool jeee... ;))

eryn yg chumei said...

tu la kak..
huhu...
agak kicewe dgn tindakan Puan
waaaa

areshah said...

akk biasa terkena cam tue...
bio kan ajer...kat cni tak sama cam kat poli dulu pengurusannye...

eryn yg chumei said...

0k kak
thanx for da advice

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥