Tuesday, April 13, 2010

Sunyi dan sEpi (¬▂¬)

Malam yg sunyi dan sepi untuk cik Eryn!
Sume suda pulang ke kamp0ng halaman masing-masing. Cik Jaja,cik Ekyn,cik Gee & cik Acu..Cik Jijas pulak mcm biasa melepakkan diri di Taman R0na..
Ini semua gara3 air yg tidak putus3 wat masalah..Tak habis2 kene catu
..Aduhai!!
Bertemankan internet yg b0ley tahan laju, saye mcm biasa menghabeskan masa bers0sial. Nak wat sistem, time3 mcm ni mn dtg mud lg..Kene tgu tgh3 malam. Baru layanz.=)
Nak kata b0san, takla sgt..Entah?takde ape3 perasaan negatiP yg dtg. Cume, rase sunyi sebab tak dgr ap3 s0ra kat asrama ni!! Mayb minggu stady ni sume bizi mengulangkaji. Agaknye!
Nak sgt balik Kelang. Tp baru je sampai J0ho semalam..Takkan nak balik lg..?A'ah..pedulikan perasaan h0me-sick tu. Mende tu mmg selalu ade.
Skrg ni saye tersangatlah rungsing dan panik. Bes0k nak jupe Pn Zana, nak amik slip pekse. Kali ni sangat lambat saye dtg amik slip. K0nf0m die perli habes-habesan. Ape saye nak jawab?Aduhh!!
Bnyk mende yg tak buat lagi..Dgn pendaftaran subjek praktikal. Pastu dgn tempat praktikalnya. Dgn masalah sistem. Arghhh!benchi bet0l jadi student tah0n akhir. Sangat3 bizi and sgt3 bnyk kerja..
Teringin nak putar balik masa.. TP buat ape erk?

*bile agaknye saye nak start study untuk final*

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥