Thursday, November 15, 2012

Skyfall premiere screening♥

Assalamualaikum...hello world,hello everyone
Nak share cerita sikit dengan korang..3 nov lepas member C.E ajak pergi tengok Skyfall James Bond dekat Pavilion.Kebetulan masa tu ada high tea sekali.
Overall best sebab dapat kenal ramai orang.Kadang-kadang aktiviti macam ni boleh meluaskan pergaulan and memperbaiki sosial seseorang dalam masyarakat.Cehh cakap macam puteri PINK la pulak.
Puas jugak nak mencari dress untuk attend event tu.Haruslah glamer kan.Premiere screening katanya.Tengah-tengah syok snap photo,tetibe nampak CT dengan famili.Teruja kejup tgok kulit muka dia yg sangat flawless.Awww bile nak dapat kulit muke gitu.SYUKUR!!!muka C.E takdalah teruk sangat pongg.
Dah habes high tea and dah tau sape king and queen untuk event tu,barulah dapat masuk wayang.Yang kecewanya C.E dapat tmpt duduk paling depan.Korang boleh bayang je la macam mana lenguh tengkuk!Demmmmm
Review:
Movee ni terlalu lama and membosankan.Jalan cerita serabut and hero suka tayang body dia yang gagah perkasa itu!!
And C.E tercari-cari siapa heroin dalam cerita ni?korang ada jawapan tak?hehe
Ok kawan-kawan.Sila layan gambar di bawah♥
Me and numa


Day after tomorrow


Peach dress


Nurma with her gold dress


No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥