Monday, August 11, 2008

apekah perasaan ini???

sambil duduk2 mengadap komputer,,
n mendengar lagu Hanya Tuhan Yang Tahu dr UNIC,,
ak teringat kt somebody,,
sumbody yg banyak melukakan hati seorang wanita yg bernama NURUL AZRIN
dah lama ak tak teringat kat die,,*****
die pon dah sumbunk dgn ak sekarang,,
seydehh,,kicewe,,n hampa,,kdg2
dulu time diploma,,kami agak baik,,selalu gak msg2,,tego2,,
since sambung dgree n die dapat masuk intake yg pertama,,
he seem very arrogant..x penah pon nak tego n senyum kat aku
yerlah ak tau ak ni x pandai
tulah dpt masuk intake yg kedua,,
nape ak masih ade weird perasaan kat die lg,,
padehal dalam masa yang sama..
ak amat membenci lelaki itu..nak tgok muka die pon rase nyampah sgt2,,
die banyak sakitkan hati ak,,
mcm2 die wat..
bile die taw ak suka kat die..
die bawak awek die depan2 aku,,die cakap besar,,memuji2 awek die kat kawan2 ak
ak taw semua yg die wat tu utk meyakinkan ak bahwasanya die dah ad awek,,,
ak x bodo la,,
utk x faham ap yg ko wat tu,,
pegi MATI laaaaa,,sama awek ko tuw,,
adekah ak ini dianggap sebagai manusia yg tidak punya hati n perasaan
ak masih seorang hamba Allah yang mahu disayangi n dibelai
sungguh kejam lelaki itu kerna memainkan perasaan ak..
mayB ad hikmah di sebalik semua ini..
n thanx to him..
for all diz memories..
aku doakan enko epi bersama die,,
if u both kawin nti,,
moga berpanjangan
n jgn sesekali jemput ak di majlis perkahwinan korang
for sure ak TIDAK AKAN DATANG,,
n tak ingin pon datang...
~LET ALLAH DECIDE~

3 comments:

miss lav said...

i hope u MEAN it.. hehehehe

ciwomuzi said...

yerpp,really
i HATE HIM

mytontot said...

hm..sapa ek??haha

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥