Friday, August 8, 2008

tangisan kegembiraan di hari konvokesyen>>>

ye,,ye,,25 ogos ni ak nak konvo,,debar jugak,,x sabo nak jumpe kawan2 lama..dah lama x sembang ngan dorang,,meshti banyak cerite baru,,gossip2 baru,,perubahan baru,,n macam2 lah,,mn tahu ad yang dah kawin,,tunang,,hi3,,ak biase je,,xd ape yg berubah,,sama je..hu5..otak makin senget adalah..tp yg pasti akan ad tangisan di hari konvokesyen drpd aku,,bile teringat kenangan2 time ak diploma dulu,,banyak sangat kenangan manis.pahit..suka..duka..isykk,,,masa ak wat projek diploma dulu,,banyak sgt mende happened..sampaikan ak hampir2 tak balik raye,,punyalah susah time tuw,,stress gileww,,sampaikan stress ak terkene tempiasnya kat kengkawan..sory tau kawan2...tp apepon yg berlaku dulu,,dorang tetap sporting..n ak cyg sangat sama dorang,,dulu..ak ingat lagi time diploma...grup project,,ak..aen..akim..mustaza,,n fikry ramlan..kami kene wat satu sistem maklumat..masa tu subjek database..kami divide tugas,,ad yg wat database,,inteface,,n repot..tah cemne time prezent kump kami kene hentam ngan pn rozlini..ayat yang x boley blah yg kuar dr mulut die..adalah PENIPU,,,huisyy sampai ati puan cakap kami cam tu..padehal kami salah jawab je...sedih giler semua ahli grup,,lagi2 fikry ramlan..sebab die yg wat database,,so dia yg plg kicewe,,and satu kenangan yg x mungkin ak lupekan adalah menyukai sumbody yg x pernah suka kat ak pown,,ak je yg bnyk melayan perasaan...sama die,,die x peduli pon pasal aku,,mayb sebab die dah ad makwe,,banyak perasaan ak dilukai time tuw,,bnyk kali ak menangis pasal die,,tp x pernah pown ak down.,,sebab ak ad kawan2 yg syg kat aku,,yg baik n caring pasal prob kawan,,thanx to them..pepon ak amat berterima kasih pd die yg ak suka kerana banyak mengajar n menyedarkan ak dr mimpi yg x mungkin jd realiti,,hopefully dia still simpan mende yg ak bg kat dia,,,n ak doakan die bahgia,,selalu bersama org yg die cinta,,ak pon dah xde perasaan lagi kat dia mcm dulu...entah tawar hati ak sekarank utk menyukai die,,xpe la,,ak redha setiap ketentuan Tuhan...sebab ak yakin jodoh tu dtg dr Allah..panjang pulak ak bercerita..but da main point here,,pasal hari konvo tu nti,,,x taw nak pakai baju ape,,x kan nak pakai baju kurung raya..sayang pulak..nak beli..tp..tah mcm xde masa pulak,,agak2 masa konvo nti sape nak bg ak bunga,,xpe..xpe
ak paksa tiara suruh beli bunga utk aku...TIARA DARLING..hi7



No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥