Friday, November 13, 2009

Senarai Tampal~_~

Ehhh!!Ni xde kaitan dgn rezat subjek saye..Mengarut;-
Sebenarnye
----------------
Saye nak list-kan mende3 yg belom saye capai lagi before menjelangnye tahun 2010.Kire mcm 'wist lish' la..Saye ni mmg banyak impian..Al-maklumla,,anak sulong kan,Pastinye ade matlamat and target sendiri!!

Firsly,saye teringin nak dapat Anugerah Dekan..Tak tercapai akalMu.Kalo diberikan keizinan,Sekali pon jadik r
Second,saye nak wat rebonding,Dulu wat curl,Tp kicewe sebab sebenarnye rambut curl ni susah sgt nak jage.Keras semacam jek bile pakai mousse.
Ke-tiga,saye nak pegi becuti2 Malaysia.Buhsan r.Duk terperap je kat asrama,Sekali3 nak jgak jalan3.Tp nak ajak sape eaa??
Ke-empat,nak beli printer+mp3..Bile tah saye nak beli 2 mende ni.Da bertahun3 cakap.Nak beli!!!Nak beli!!Tp tak terbeli.kan bagus kalo ad hamba Allah boley hadiahkan saye 2 mende ni.Tp sapa ea yg pemurah itu??
Ke-lima,saye nak sangat reunion dgn kawan3 lama saye.Espc nye Fiza,Zafidah,Azreen,Dayah,Ejon,Yaya,Numa,Najwa,Ija,Aen,Gee,and Kak An.
Lama giler tak jumpe ngan dorang.Masing3 da wat hal sendiri.Ad yg belaja.Kija,Ridunye;)
Ke-enam,,mende ni saye tak tawulah bile nak menjadinye??Saye nak turunkan berat badan sampai jadik 50 KG.Sekarang berat saye 55KG(Berat kan?????Entah bile nak jadik slim mlim and tinggi mcm Dynazz!!)
Lastly,saye nak g Darul Syifa'a,Bangi.Saye nak bawak seseorg pegi sane.Tapi saye tak tawu jalan ke sito.Sape agak3 yg tahu??Tolonglah saye menunjuk jalan;)
itu je rase3nye senarai tampal saye utk tahun ni yg masih and sedang tercapai.Nanti kalo ad sebarang perubahan,Saye bgtau korang kay.
Daaaa~~~~`

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥