Friday, July 2, 2010

i Terpilih untuk hadiah saguhati :)

Baru² ni i ada join satu contest "Gambar webcam paling cool" anjuran Cik Diana. And semalam adalah pengumuman bagi pemenang² contest tu. Scrol punye scrol, tertempek gambar yang i pertandingkan untuk hadiah saguhati. Ewah ewah, tak sangka pulak terpilih. Tenks Cik Diana.

Sangatlah suka walaupun i bukan dipilih di kalangan top 3, dapat saguhati pun dah kira baik.
Ini my first time join contest dalam blog. So lepas ni i akan cuba contest² yang lain pulak.
Hadiah saguhati akan diposkan pada pemenang². Congrate to all da winners..

KLIK SINI UNTUK LIHAT PEMENANG

Ini gambar yang dipertandingkan haritu. Saje nak tayang semula. Buruk tapi saya suka :



Lokasi : Atas bumi

Mood : Nampak alien yang sebijik macam muka i ..!
taken by Mr Webcam

2 comments:

dianna said...

sama2 cik eryn syggg :)

CIK ERYN said...

tenkiu..;)
kal0 ada contest lg, i pasti akan j0in..

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥