Sunday, June 27, 2010

Kosongkan TAJUK pada ruangan HTML

Korang pernah tak mengalami masalah seperti gambar di bawah ni..???


Lately i perasan tiap kali bila nak add gadjet HTML/JavaScript mesti ada error kalau tak letak tajuk. i pelik jugak sebab selalunya tak macam tu.
Takkan la tiap kali i nak add widget, i WAJIB
letak tajuk.

So i pun mintak tolong Pakcik Google yang gojes untuk selesaikan masalah *bongek* ni. Akhirnya, i berjaya dapatkan tutorial yang sangat berguna.
SILA KLIK SINI UNTUK BACA TUTORIAL..!
Sekarang i boley tersenyum gumbire macam ni.

2 comments:

Mohamad Izwan said...

pernah..
sy nak letak banner nuff, takkan nak pakai tajuk plak..so,tak guna gadjet html/java script.. trus letak code nuffnang kat bahagian edit html..godeh2 coding sket..

CIK ERYN said...

ohh..senang je..
xyah nak godek2 code kat edit HTML
bley terus pi kat gadjet tu
kat tajuk letak
;)

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥