Saturday, June 26, 2010

Hilangnya seorang insan bergelar OPAH

Jam tepat pukul 3 pagi and i tak boleh nak lelapkan mata lagi.
Suddenly i teringat apa yang mama cakap malam kelmarin. Rupe-rupenya dah 2 tahun arwah opah tinggalkan kami. Sekejap je masa berlalu and tanpa sedar i dah kehilangan satu-satunya opah yang paling i sayang.

Dulu masa arwah opah accident teruk, kami satu family yang jaga arwah. Masa tu hanya Tuhan je tau penderitaan opah. Luka pada kaki opah teruk sangat.! opah ada kencing manis so because of that luka tu lambat nak baik. Masa tu pulak i baru jer abis SPM and i bekerja part time.

And that time perangai i sangat-sangatlah teruk.
Maklumlah budak baru nak kenal dunia luar. Kesian dekat arwah selalu risaukan i. i pulak masa tu buat tak peduli je perasaan die. i selalu menyusahkan opah (jahatnye..!)

And now i dah kehilangan opah yang paling i sayang. i selalu berdoa semoga opah tenang di dunianya. Buat kali keduanya i akan beraya tanpa opah tersayang.

"SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT"

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥