Monday, July 26, 2010

My first try pakai inner syria dengan shawl..

Haiyoo..Muke sangat membulat and look like inner syria tu betol3 melekat kat my dahi. Salah teknik ni. Nampaknye i kene tetas sikit jahitan kat inner tu bg die longgar supaya i boley bentuk inner tu bg muncung2 mungil cikit. Haiyoo..tak pe. takpe

Kate first try kan..biasa la tu.
Agak-agak berapa yer ukur lilit muke i yg bolat mcm epal ni..?

4 comments:

GnieNaim said...

comey je :)

CIK ERYN said...

gnie..ko try lak pakai.
ak nak tgok..
die x mo bentuk la..
melekat je kat dahi den

GnieNaim said...

cik eryn...kalau anak tudung jenis syria mmg susa nak bentuk pn...same la klu ak pakai..lekat je..bese pakai jenis cotton/jersi je sng bentuk :)

CIK ERYN said...

yap..tenks for da info..
like IT.
pas ni kena beli la satu dr jenis cotton..=))

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥