Tuesday, October 12, 2010

Entah ???

Jam menunjukkan pukul 3.41 petang dan I baru saje lepas godek² coding. Apesal laa xdapat² lagi nak buat searching data. Aduhh tension giler..! Dah la sejuk giler dalam opis ni. Rasa macam duk dalam peti ais pulak..


Actually semalam ade staf teknikal baru masuk. I panggil die Abg Zaki je..Ops for your information Abg Zaki ni dah kawen erk. So lupekan la niat korang nak ngorat. Ngeh ngeh. Macam biase I intebiu sikit² dekat abang ni-umor, tempat tinggal and so on. Abang Zaki akan menggantikan tempat Abang Jamal yang dah lama berenti. So lepas ni kalo staf ade prob boley la calling² Abang Zaki.

Hah..kejup je dah 4 bulan I buat praktikal kat KK. Macam tak caye je..! lepas ni I dah boleh kerja. So pada company² besar tu sile² la panggil I untuk berkhidmat di company anda semua. [demand..!] . Ada member² I yang wat praktikal kat KK dah nak habes Jumaat ni. Wah bestnyer. Nape la UTHM ni suh wat praktikal lama². UiTM takde pulak macam tu. Apepon I sayang UTHM lebih..

Got to go. Nak sambung balik wat coding searching. Caiyook caiyook..Repot dah la tak buat lagi,.Haissshh ape nak jadi..!

To my cokelat cadbury --> Suddenly I rase rindu sangat dekat kamu..senyum kamu,cakap kamu,rambut kamu, and semua pasal kamu..Nape yer..?
ToBariah Dzulkifli a.k.a Umy --> congrates dear for ur convocation baru² ni. Wahh..! jeles tau..

2 comments:

dari~ummie said...

dear eryn chumei,makasih banget..hehehe...alah...ko punya next year ..ko pon dah pernah konvo unlike me,yg baru first time berkonvokesen bagai...ehehe...

struggle utk report!struggle buat coding! i doakan kejayaan uuu...huhuhu

CIK ERYN said...

umy tenks sgt
but i really need ur help espc bout the graph..
huhu..so worried..
tp x henti2 berfacebooking n berblogging..huhu

TENKIU Singgah

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥