Wednesday, October 13, 2010

Penat tapi puas hati..!


Mood : Kurang sihat sebab tengok muke sangat membulat. Aduh..sumpah tak nak pakai inner ni lagi..huhu
Rasa nak balik umah pi tuka..!

Pagi² lagi I dah bukak software Adobe Photoshop CS. Hajat di hati nak crop gambar buat banner blog. Tengok banner dekat blog Irene, lawa pulak die crop gambo..Simple tp menarik..! Malu I yang budak IT ni tak reti nak crop dengan cantik..

[ni dia header blog cik Irene yang sangat cantik..! tumpang pinjam jap erkk..]

Mud mengEDIT gambo mmg selalu ade. Huhh..! Padehal keje melambak tak siap. Dah lama dah teringin nak wat banner macam Irene. Tempek muka sendiri. Kih2x..Kononnye cun la tu.
Ni die cubaan
² I membuat banner ;)


[aduh..yang mane satu jadi pilihan..??]

[ada background pink and rama² kecik]

[white backgroud with big rama²]

[xde kene mengena pon gambo ni dgn entry di atas..! haha]
-->yg kacak bergaya tu my big big boss


Hari ni entah kenapa Encik Muhammad Lenovo buat hal. Risau jugak la tuannyer nak p repair ape yg patot. Dah la Paint tak boley bukak.

Icon untuk sound and audio devices tak boley nak display kat taskbar.

L
epas tu pulak calculator M.I.A [missing in action]..

Bile masukkan CD Windows XP nak install balik benda2 yg hilang tu boley pulak Encik Muhammad Lenovo tak nak detect..!
Nasib baik ada Pakcik Google tolong bg solution ape
² yg patot. Sume mende yg prob tu dah OK balik..Jenuh sepanjang pagi I menggodek².
DUGAAN..!

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥