Sunday, November 21, 2010

إن شاء الل

Bakal menghabiskan latihan industri di Karangkraf minggu depan -->26 Nov
Bakal menjalani training untuk SQL Server Database 2008 di Allied View,KL selama 16 hari. Kalau jadi maybe training tu start 4hb Dis.
Semoga semuanya dipermudahkan oleh ALLAH SWT hendaknya.
Lepas ni nak cari kerja bagus² and C.E tak kisah nak keje kat mane² pon. Kalau dapat kat Sabah & Sarawak, grab aje. Cari fulus banyak² then boleh bayar utang.
Akan merindui semuanya di Karangkraf dan akan merindui kenangan zaman belajar kat UTHM.
Akan sambung Master tapi tak tau bila..? Semangat belajar dalam diri masih kuat dan sangat rindu nak buat asgmen dan hadap exam kat Dewan. Cesss..!


p/s : Mood-> suke suki. Da lama kowt mood macam ni tak datang time tulis blog.
Tetibe dia cakap "dia nak C.E" . Terasa macam orang yang sangat diperlukan selama 2 minit..!
"Saya akan selalu ada untuknya setiap saat, setiap masa, setiap minit, setiap jam dan setiap hari"
dats my promise ^_~
Teeetttttttt..Masa dah habis. Nak sambung ber-FACEBOOKING

2 comments:

dari~ummie said...

cik eryn...huuuuu....ummi yg bersedih ats minggu2 terakhir cik eryn!! i dislike tauuuu

CIK ERYN said...

huhu..umy xmo seydeh2
ak akan sentiasa rindukan ko and igt persahabatan kita ni
friendship never ends..
NEVER and REMEMBER...
muahxxxx

TENKIU Singgah

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥