Wednesday, November 24, 2010

TOTAL VIDEO CONVERTER..?


Assalamualaikum..
Dah 2.47 pg kowt. Entah camna C.E boleh bangun dr tidur yang lena..? Sape suruh tido awal..? Samarinda pon tak sempat nak tengok..Bangun tidor terus mencari henset terchenta. Tersenyum dan tergembira baca msg dia. Hope everything will be BETTER. Tetiba nak dengar lagu yang C.E rekod sendiri - Wali Band : Baik-baik sayang- Entah dia dah dengar ke tak..

Time-time macam ni perot nak meragam, mintak macam-macam. Dengan tak rajin, C.E pergi dapur cari apa-apa yang boleh ditelan. Tengok-tengok ada sisa-sisa roti abah beli semalam. Ape lg, telan laju-laju masuk perot. Pas tu wat air sunquick ais. Ape ke jadahnye minum ais pagi-pagi buta..? Layankan aje..

Rabu...! alamak dah rabu..and terasa sungguh cepat masa berlalu. It's mean tinggal lagi 2 hari C.E nak habeskan praktikal..? Ade gak yang betanya..? kenapa tak terus kerja sini..? [sini means Karangkraf, tempat praktikal C.E sekarang] .. tersengih and cakap dalam hati "BIARLAH RAHSIA"..ttteetttt..

Baru lepas BLOGWALKING dari blog sorang minah cun ni. Blog and penulisan die simple, tapi follower boley tahan ramai. Kira lebih 50 tu ramai la kan..? banding dengan C.E ni, 50 pon tak sampai lagi..nampak sangat blog tak best..! macam hampess, tapi DEGIL nak jugak tekan butang post banyak kali..

Nampaknya cuti sekolah dah start. Cuti-cuti macam ni la ramai mak bapak, mummy daddy hanto pegi kelas sane sini. Kelas muzik la, kelas menari la, kelas tuisyen la, kelas mengaji la, macam-macam kelas. Baguslah kan mengisi masa lapang anak-anak dengan benda yang berfaedah. Taklah duduk rumah, main, tengok tv, gaduh dengan adik-adik. Kalau masa C.E kecik-kecik dulu, takdalah nak merasa nak pegi kelas mana-mana. hehe. Entah..? tak tau kenapa abah tak nak hanto C.E pegi kelas BERENANG..? kalau tak, dah pandai berenang dalam paya. haha, gelak laju-laju..!

p/s : nak sharing-sharing info ni..C.E ada download satu software ni. Nama dia Total Video Converter (TVC). Act, C.E tengah cari software yang bole convert dari mp3 ke minus one..? Google bagi solution suh pakai TVC ni. TAPI C.E tak bejaya lagi nak tukar ke minus one. So anybody out there yang boley tolong..? Mintak ajarkan step or whatever..PLEASE ~

2 comments:

dexter j.booth said...

guna la sound forge cik erin...untuk cnvert minus one

CIK ERYN said...

ouhh ye ke..
nti eryn try
tenks for da info =)

TENKIU Singgah

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥