Sunday, January 9, 2011

2011

Pejam celik terbeliak dah masuk tahun 2011. Dah 24 tahun rupanya C.E ni. Muda lagi kan..? (ayat nak sedapkan hati..!)..
Tahun 2010 bagi C.E sangat tidak bermakna. Entahlah..? Maybe banyak kekecewaan dan kesedihan berbanding kegembiraan dan kejayaan. Boleh tak nak terus lupakan tahun 2010 yang MALANG itu..! tak nak ingat-ingat lagi..hu3
Yang penting sekarang HARUS bukak buku baru. Buku lama boleh simpan dalam peti ais biar jadi beku..*_~
Bile tahun baru je semua orang ada azam tersendiri kan..? Bagi C.E, tiap tahun still lagi azam yang sama.
--> Nak jadi lebih baik dari yg sebelumnya in all aspect..SIMPLE kan..? tak payah nak rumitkan keadaan..hehe

Sedikit wishlist untuk tahun 2011 :

1) Kurangkan berat badan ke 45KG.Boleh tak agak-agak..? INSYAALLAH
2) Ambil lesen kereta
3) Beli kereta IDAMAN..
4) Saving duit nak pegi HAJI bersama family
5) Bayar segala hutang piutang espc hutang PTPTN

*Kahwin..?? masih tiada plan lagi untuk berkahwin..hurmmm
*Rumah..? pun takde plan lagi untuk itu..

4 comments:

HaQiTa said...

semoga azam baru akak tercapai ye..
wish u all the best ^_^

CIK ERYN said...

tenkiu sayang..
:)

::NelyLeyana:: said...

jom kite lombe berdiet...

aku pon tengah diet ni gak.. uhuhuhu

CIK ERYN said...

lumba...?berat ko skrg berape dah nely..??

TENKIU Singgah

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥