Sunday, March 27, 2011

BIZI kah saya..??

Assalamualaikum..
HAI semua pencinta blogger's. Sihat ke U'OL's..???
Lama erkk C.E menyepikan diri. Sorry yer follower's ku sekalian alam [budget macam banyak sgt follower's tuuu..!]
Takde time sangat nak post entry dalam belog. Nak buat macam mana, dah la kat opis xdpt access website suka ria. Jangan le harap nak bukak FB, blog and yang sewaktu dengannya. Semua kene blok. Nasib bek la pakcik GOOGLE ada, kurang
² boley cari ape² info pasal "Macam mane nak kurus"..[padehal tak kurus² PON..!]
Nasib baik la ade Mr. Broadband yang loving. Tak pernah nak buat hal.
OKEH, meh nak cite sikit pasal last update C.E :
1->Currently, still lagi kerja kat Cyberjaya. ALHAMDULILLAH 7 Apr ni nak masuk 3 bulan C.E bergelar seorang pekerja. Adat la semua kerja ad stressnya and mcm mana kite nak kawal stress tu, depend on us. So, jangan la tunjuk muke masham² bila kita tgh stress..! BURUK rupenya..lagi² kalo C.E yang buat..konfem sampai tua membujang..Kawan² semuanya 'cool' and paling besh C.E dpt team yang tak lokek ILMU. Always helping among each other [poyo je speaking mat salleh]. BUT terlalu awal nak JUDGE kan, so tgu la lagi 3 bulan.hehe
2->Masih stay kat PUTRAJAYA. Macam biase suasana kat sini sunyi dan sepi. Macam xde life je..! Bile C.E balik kerja, satu bunyi pon xde melainkan bunyi cengkerik..Dah la tak bnyk shopping kompleks kat sini..DAMN bosan..Ada TV macam takde TV sebab ......?? takpelah takde hal, intenet kan ade :)

3->Sedang mengambil lesen memandu kereta+moto sebab lepas ni berazam nak beli MOTOR untuk kegunaan pergi dan balik kerja. SO tak payah menapak nak tunggu bus berjam².. Sangat membuang masa sebab C.E pikir, keluar opis pukul 7.30pm and then sempai rumah almost nak dekat 8.30pm. Tak ke membazir masa namanya..! Kalau ada motor boleh pergi Cyberjaya,Alamanda,Mydin,Darussalam dan yg sewaktu dgnnya tanpa menunggu bus NADI PUTRA and RAPID KL.. SEMAK je nak tunggu bus..!

4->C.E 'SINGLE' tetapi 'NOT AVAILABLE'.Macam mane tu..?? Poyo je statement erkk. Soal jodoh biar DIA je yang tentukan. Kita sebagai HAMBA, cuma berdoa supaya dipertemukan dengan jodoh² yg baik. INSYAALLAH.

5->Planning nak buat reunion dengan my VERY VERY VERY besh fren : Yaya,Arija,Noma and Aen.
Sedang merangka kertas kerja utk decide masa dan tmpt..[macam nak buat minit meeting pulak..]

6->Rindu dengan semua ORANG :)

Okess..! got to go. Penat dah nak menulis..BAI BAI..

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥