Tuesday, February 7, 2012

Acne Clean&Clear

Assalamualaikum u'olss.
C.E nak buat segmen baru iaitu segmen Review Produk.Maklumlah org perempuan ni kan suka menjaga diri.Nak kelihatan comel je sokmo..hehe :)
Untuk permulaan C.E nak memperkenalkan produk ni
ACNE SPOT TREATMENT

C.E dah pakai produk ni. Konfem terbaik sbb jerawat cepat susut. Ade la jugak terasa pedih2 tu. Tp normal la kalau kita nak jerawat tu cepat hilang,mesti akan ada kesakitan.
Kalau nampak ada jerawat nak tumbuh tu cepat2 applykan gel ni.Insyaallah bila bangun tido,jerawat tu dah hilang. Kalau korang nak jerawat cepat baik, jangan sesekali usik jerawat tu dengan tangan even rasa terlalu gatal. Tahan je OK sbb tangan kita contain banyak sangat bakteria and kuman. Itu TIDAK BAGUS..!
Amazing kan..??
Dengan harga RM10.91 korang dah leh hilangkan jerawat serta merta. Cari kat Guardian melambak gel ni. Kalau nak lg elok beli 1 set (cleanser+gel+toner+moisturizer)
Oklah ,nak out dulu. Hari ni C.E kena kerja. Orang lain cuti Thaipusam, C.E pulak celebrate Thaipusam kat ofis :(

2 comments:

Anonymous said...

wahh!!betol ke boley ilang ni??

CIK ERYN said...

insyaallah..kena rajin pakai sebelom tido :)

TENKIU Singgah

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥